Wat gebeurt er als mijn Gift card niet werkt bij het betalen bij een kassa, vanuit de wallet van GiftcardSwap?

Wat gebeurt er als mijn Gift card niet werkt bij het betalen bij een kassa, vanuit de wallet van GiftcardSwap?

Enorm balen! Dubbelcheck a.u.b. met de mensen van het desbetreffende bedrijf of de Gift card écht niet werkt. Probeer daarnaast zoveel mogelijk bewijs te verzamelen, zoals een foto van het scanapparaat. Neem contact op met de uitgever van jouw gift card.

    • Related Articles

    • Wat gebeurt er als mijn Giftcard niet werkt?

      Gelukkig gebeurt dit bijna nooit! Mocht er toch iets niet goed gaan, dan zullen wij er alles aan doen om je te helpen en te zorgen voor een passende oplossing.
    • Wat kost het gebruik van GiftcardSwap?

      Gift cards doneren: Het doneren van een bedrag van jouw gift card kost jouw niets. GiftcardSwap rekent af met de kaartuitgever en zorgt dat jouw bijdrage bij het gekozen Goede Doel terecht komt. Gift cards swappen: Het omruilen van een gift card naar ...
    • Waarom is de wallet functie van GiftcardSwap fijn om te hebben?

      Uw Gift Card heeft u zo altijd bij de hand. U kunt zelfs bij de kassa's die dit ondersteunen direct scannen vanuit de applicatie. Zelfs wanneer er geen mobiel bereik binnen de winkel is!
    • Wat gebeurt er wanneer ik deze IDIN verificatie niet doe?

      Giftcardswap heeft voor haar eigen veiligheid een maximum gezet van € 50 aan totaal waarde, aan swaps per dag. Wanneer je meer wenst te swappen, dan dient er een Idin verificatie uitgevoerd te worden. Doe je dit niet dan kan je de hele app gebruiken, ...
    • Wat is GiftcardSwap

      Het platform voor het opslaan, vanuit de wallet betalen en doneren van Gift Cards. GiftcardSwap bouwt nog meer modellen!